Autonomia EXPO η μεγάλη και αυθεντική έκθεση για την αναπηρία στις 16, 17 και 18 Μαΐου

press at disabled.gr press at disabled.gr
Tue Apr 29 16:29:38 EEST 2008


(Mailing list information, including unsubscription instructions, is located at the end of this message.)
__ 

Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσουμε πως, για δεύτερη χρονιά, διοργανώνουμε την Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ που είναι μια αυθεντική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται στους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες, στις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να έχουν πελάτες με αναπηρίες, σε φορείς που εξυπηρετούν άτομα με αναπηρίες και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και σε επαγγελματίες του χώρου της υγείας, της αποκατάστασης, της ειδικής αγωγής και της κοινωνικής πρόνοιας.

Η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ γίνεται στις 16, 17 και 18 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και διοργανώνεται από το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και σε ύλη έντυπο περιοδικό για την αναπηρία στην Ελλάδα και από το http://www.disabled.gr/ που είναι το δημοφιλέστερο site αναπηρίας στον κόσμο.

Η Autonomia EXPO είναι στοχευμένη στην κοινότητα των καταναλωτών με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες και ήδη έχει γεμίσει με περίπτερα περισσότερες από 70+ επιχειρήσεις του κλάδου όλο το εκθεσιακό κέντρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα λίγο πριν από την Autonomia EXPO είναι πως στην Autonomia EXPO θα εκτεθούν πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αφορούν τους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες, από αναπηρικά καθίσματα και βοηθήματα, προσπελάσιμα ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και τροποποιήσεις αυτοκινήτων, προσπελάσιμοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προσαρμοσμένο λογισμικό, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, συστήματα ουροσυλλογής, τεχνολογίες για την θεραπεία των κατακλίσεων αλλά και οτιδήποτε αφορά τους ανθρώπους με αναπηρίες και τους επαγγελματίες στον χώρο. 

Στο πλαίσιο της Autonomia EXPO διοργανώνονται και πολλά υποστηρικτικά καινοτόμα σεμινάρια. Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?p=135

Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες. Διοργανώνεται από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι μη κερδοσκοπική υποστηρικτική εταιρία και εκδίδει το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και σε ύλη περιοδικό για τους ΑμεΑ και λειτουργεί το http://www.disabled.gr/ που είναι το δημοφιλέστερο site αναπηρίας στον κόσμο. Όλες οι υπηρεσίες του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ παρέχονται δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO και για το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να έχετε από το http://www.autonomiaexpo.org/ ή το http://www.disabled.gr/ ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210-8660556, 210-6913301 και 2310-211915.

-- 
The following information is a reminder of your current mailinglist subscription: 

You are subscribed to the Disabled.GR Press Releases using the public at lists.hellug.gr

You may automatically unsubscribe from this list at any time by visiting the <http://www.disabled.gr/cgi-bin/dada/mail.cgi/u/press/>

http://www.disabled.gr/




More information about the Hellug mailing list