[Thelug] (no subject)

Αλέξης Μαιδης alxknit at yahoo.gr
Fri Oct 17 13:41:53 EEST 2008


Μία γνώμη. ( η πρώτη μου εδώ :-) 


Καλός ο ρομαντισμός αλλά... 

Στην περίπτωση 1 (Μ$) το κόστος είναι Χ επι του ποσοστού για την προμήθια = χ_κάτι. 
Στη περίπτωση του ελεύθερου λογισμικού η προμήθια είναι 0.     Τώρα ... κάθε πολιτικός που έδωσε εκατομμύρια για να μπει στη βουλή και να γίνει υπουργός και να μας υπηρετήσει ... τι θα προτιμήσει άραγε ???

Τα καταστήματα τύπου Πλαίσιο Μέσιο κλπ καθώς και όλοι αυτοί που πουλάνε υπολογιστές με σήμα "made for win" καθότι είναι εμπορικές επιχείρησης το μόνο που τους ενδιαφέρει λογικά είναι το κέρδος. Γιατί να πουν στον κόσμο για εναλλακτικές λύσεις ??? Αντίθετα με το προφίλ του "ειδικού" που έντεχνα καλλιεργούν στον πολύ κόσμο , σπρώχνουν ως πρόβατα τους πελάτες τους σε εμπορικές και συνήθως ακριβές λύσεις. ΚΕΡΔΟΣ uber alles.

Το θέμα είναι όμως να θέλεις να σωθείς. Αν σαν πρόβατο ακούς μόνο τους εμπορικούς "ειδικούς" και κλείνεις αυτιά και μάτια στο ελεύθερο λογισμικό , γιατί οι "ειδικοί" το αφορίζουν σε κάθε ευκερία, τότε είσαι απλά άξιος της μοίρας που άλλοι διάλεξαν για σένα. 


Alexis Maidis

__________________________________________________
Χρησιμοποιείτε Yahoo!;
Βαρεθήκατε τα ενοχλητικά μηνύματα (spam);   Το Yahoo! Mail διαθέτει την καλύτερη δυνατή προστασία κατά των ενοχλητικών μηνυμάτων  
http://mail.yahoo.gr 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.hellug.gr/pipermail/thelug/attachments/20081017/20eec00e/attachment.htm>


More information about the Thelug mailing list