[Plug] Φωτογραφικό υλικό

Vasileios Georgitzikis georgitzik at ceid.upatras.gr
Mon Jan 17 03:17:27 EET 2011


On Jan 17, 2011, at 3:08 AM, dimitzortzis at gmail.com wrote:

> Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η υλοποίηση που θα γίνει εύκολα και επίσης που θα μπορεί όποιος θέλει να βάλει φωτογραφίες να το κάνει άμεσα, εύκολα. Το flickr θέλει να έχεις λογαριασμό για να βάλεις φωτογραφίες ενώ στο site μπορεί να υπάρχει ένα κουμπάκι upload να κάνει τη δουλειά, να μπορεί οποιοσδήποτε να προσθέσει κάτι χωρίς να χρειάζεται να γραφτεί κάπου.

that equals spam. Ήδη στο site είχαμε ήδη αρκετά spam comments (buy viagra cheap κλπ) κάποια στιγμή πρίν τα ξεκαθαρίσουμε

> Νομίζω ότι μία μίξη μεταξύ των δύο προτάσεων θα ήταν ότι καλύτερο. Δηλαδή φωτογραφίες στο site με δυνατότητα να κάνει κάποιος embed φωτογραφίες από αλλού. (γιατί εγώ θα συνεχίσω να ανεβάζω στο flickr έτσι κι αλλιώς! :-p)
> Αλλά οκ, δεν ξέρω τι μπορεί να φτιαχτεί εύκολα στο site. Όποιος πρόκειται να το φτιάξει αυτό, μην του βγει η πίστη για ένα άλμπουμ φωτογραφιών! Focus on actual work ;)

αυτό νομίζω είναι το θέμα. Το καλύτερο είναι αυτό που προτείνεις, αλλά αυτό θα χρειαστεί αρκετή δουλειά IMO. Let's not complicate things. Πάντως, σε τελική ανάλυση, όσο και να το συζητάμε (ας μή γίνει άλλο ένα endless thread σε στύλ τί λάμπες είναι καλύτερες), την τελική λέξη νομίζω θα έπρεπε να έχει αυτός που θα το κάνει maintain, ειδικά άμα το κάνουμε στο site (το flickr όπως είπαμε όποιος κάνει upload απλά κάνει tag). Ποιός είναι αυτός, δεν ξέρω. Θέμη; Μιας και έριξες την ιδέα;

tzikis


More information about the Plug mailing list