vista

Theo Vassiliadis cosmostation at gmail.com
Fri Mar 2 15:07:19 EET 2007


On 3/2/07, P. Christeas <p_christ at hol.gr> wrote:
> On Friday 02 March 2007 1:28 pm, V13 wrote:
> > Ayto *PREPEI* na perasei apo edo...
> >
> Καλά τα ρεβύθια..
>
> Τα sVista τί να τα κάνεις;
>
>


Ε, μην είμαστε και παράλογοι. Υπάρχει και κόσμος που έχει διάθεση να
πληρώσει ένα κάρο λεφτά για δει μια εναλλακτική του beryl.

Πάντως τα ρεβύθια φαίνονται να τα αξίζουν τα λεφτά τους, αν αληθεύουν
όσα γράφονται:
Περιγραφή
Η καλλιέργεια των ρεβιθιών Φαρσάλων είναι παραδοσιακή και ήπιας
διαχείρισης. Ο σπόρος είναι ντόπιας ποικιλίας. Καλλιεργούνται σε
ξηρικά χωράφια. Είναι πολύ βραστερά και νόστιμα. Τρώγονται και
αμαγείρευτα σαν στραγάλια. Μαγειρεύονται στο φούρνο, σαν σαλάτα, στην
κατσαρόλα. Aποτελούν κύριο συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής.

Τα προτείνω, ανεπιφύλακτα, βραστά σε σαλάτα, για γαρνιτούρα που θα
συνοδεύει δελφίνι γάλακτος, ψητό στη σχάρα.

-- 
Labor and Joy




More information about the Linux-greek-users mailing list