Ενημερωτικό Σημείωμα

karnesi at otenet.gr karnesi at otenet.gr
Tue Apr 24 16:49:39 EEST 2007




Αγαπητέ Κύριε / Κυρία.



Αναλαμβάνουμε
Μονώσεις
Θερμομονώσεις
Υγρομονώσεις
ΜΟΝΟISO - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΙΟΛΟΥ 102, Αθήνα
Τηλέφωνα:
210 3313965
210 9610581
210 6847948
210 9656814 

web site: www.monoiso.gr
e-mail: karnesi at otenet.gr 
Ενημερωτικό Σημείωμα 

Καθε χρόνο στην Ελλάδα εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα ήδη μονωμένων επιφανειών ξαναμονώνονται! Η αιτία βρίσκεται κυρίως στην πλημμελή εφαρμογή και επιλογή των υλικών. Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν επαγγελματικές σχολές απο τις οποίες να βγαίνουν καταρτισμένοι επαγγελματίες τεχνικοί μονώσεων, η επιτυχία μιας μόνωσης έιναι τις περισσότερες φορές ζήτημα τύχης κι όχι ε=!
 F0ιλογής και εφαρμογής με βάση επιστημονικούς φορείς όπως ο ΕΛΟΤ, τα DIN, οι Ε.Ν, τα ASTM κλπ.

Όμως οι προδιαγραφές αυτές δεν έχουν τεθεί τυχαία. Έχουν δημιουργηθεί κατόπιν ενδελεχούς μελέτης για το κάθε προιόν ή υπηρεσία με στοχο την εξασφάλιση της ποιότητας. Αυτό που σε όλη την Ευρώπη θεωρείται αυτονόητο, δηλαδή η εργασία πάνω σε συγκεκριμένες νόρμες ή πρότυπα, στην Ελλάδα είναι σχεδόν άγνωστο. Η συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι οι καταναλωτές να επιλέγουν σ!
 την τύχη. Η επιλόγη αυτή στηρίζεται ή σε αμφιλεγόμενες εγγυήσεις ή στον οικονομικό τομέα.Οι εγγυήσεις που υπόσχονται οι περισσότεροι πολύ συχνά υπερβαίνουν το προσδοκώμενο χρόνο ζωής και μαλιστα πολλαπλασιαστικα!! π.χ. Αν μια εργασία έχει χρονικό ορίζοντα 5 έτη, δίνονται εγγυήσεις για 15 ή και 20 ετών.

Εμείς στην σεβόμαστε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Εφαρμόζουμε εγκεκριμένα συστήματα μόνωσης ώστε με βάση τις προδιαγραφές τους να εξασφαλίζουμε στην πράξη την ποιότητα των εργασιών μας. Οι εγγυήσεις μας ανταποκρίνονται και προσδιορίζουν πραγματικούς χρόνους ζωής. Δίνονται μάλιστα μόνο για συστήματα που συνοδεύονται από προδιαγραφές κατά ΕΛΟΤ, DIN, EN ή αλλων ε!
 πίσημων φορέων.

Είμαστε πιστοποιημένοι τεχνικοί μονώσεων και χαιρόμαστε γιατί χτίζουμε μια εταιρεία πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα για την καλύτερη και σιγουρότερη επιτυχίας του κάθε έργου μας.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε email παρακαλώ ενημερώστε μας στο email που βρίσκεται αριστερά. Ευχαριστώ.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.hellug.gr/pipermail/linux-greek-users/attachments/20070424/11cc49f6/attachment.htm>


More information about the Linux-greek-users mailing list